Politika e privatësisë

Duke vizituar dhe duke përdorur topshop-eu.com jeni dakord me këtë privacy policy.

topshop-eu.com është e angazhuar fort për të mbrojtur privatësinë tuaj, kur ju të ndërveprojnë me ne, lexoni përmbajtjen tonë ose përdorni shërbimet tona. Ne ofrojmë këtë politikë të privatësisë për t'ju bërë të ditur për informacionin që mbledhim dhe si i përdorim, ndani dhe mbroni këtë informacion.

Për të ofruar shërbimet tona ne duhet të mbledhim disa informacione që lidhen me vizitën tuaj në faqen tonë të internetit. Ne nuk mbledhim asnjë informacion personal siç është emri dhe emaili. Me fjalë të tjera, ne nuk e dimë se kush jeni gjatë vizitës në faqen tonë.

Informacioni që ne mbledhim nga vizitorët tanë

Ashtu si faqet e internetit të tjera, ne mund të mbledhim disa detaje nga ju duke përfshirë adresën tuaj IP, shfletuesi që keni përdorur për të hyrë në faqen tonë të internetit, faqja që ju referoi në faqen tonë të internetit dhe koha kur keni hyrë në faqen tonë të internetit.

Ne gjithashtu përdorim cookies për të kujtuar preferencat tuaja dhe për të njohur kompjuterin ose pajisjen tuaj celular kur vizitoni faqen tonë të internetit në të ardhmen.

Si e përdorim këtë informacion

Informacioni që ne mbledhim nga ju përdoret kryesisht për të përmirësuar përvojën tuaj kur hyni në faqen tonë të internetit në mënyrë që të shihni përmbajtje dhe reklama të përshtatura që i përshtaten interesave tuaja. Informacioni mblidhet nga palët e treta siç është Google Analytics. Topshop-eu nuk të mbledhur dhe ruajtur një informacion i tillë.

Si mund të refuzoni?

Nëse dëshironi të mos shihni reklamat e servuara nga ne, ju lutemi fshini cookie -t e shfletuesit tuaj.

Nëse dëshironi të kufizoni shfletuesin tuaj nga marrja e cookies, ju mund ta bëni këtë duke hyrë në cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit. Thoughshtë e rëndësishme edhe pse për ju të dini se disa veçori të kësaj faqe në internet mund të mos funksionojnë nëse i bllokoni këto cookie.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ju lutemi vini re se kjo Politikë e Privatësisë mund të ndryshojë herë pas here dhe ne ju inkurajojmë që ta kontrolloni shpesh këtë faqe për çdo ndryshim dhe modifikim. Ju vazhduat përdorimin e kësaj faqe në internet pasi çdo ndryshim në këtë Politikë të Privatësisë tregon pranimin tuaj të ndryshimeve.

Mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë.