Политика за приватност

Со посета и користење topshop-eu.com вие се согласувате со оваа политика на приватност.

topshop-eu.com е силно посветена на заштита на вашата приватност, кога ќе комуницирате со нас, прочитајте ја нашата содржина или ги користат нашите услуги. Ние обезбедуваме оваа Политика на приватност, за да знаете во врска со информациите кои ги собираме и како ние ги користиме, ги споделат и да се заштитат овие информации.

Да им обезбеди на нашите услуги ние треба да се соберат некои информации во врска со вашата посета на нашиот веб сајт. Ние не собираме лични информации како што се име и е-мејл. Со други зборови, не знаеме кој си ти за време на посетата на нашиот сајт.

Информации кои ги собираме од нашите посетители

Исто како и други веб-сајтови, ние може да се соберат неколку детали од вас, вклучувајќи Вашата IP адреса, прелистувачот кој го користат за пристап до нашата веб-страница, на страницата што ја барате од нашата веб страница и на времето што ќе се пристапи нашата веб-страница.

Ние, исто така, користи cookies за да ја запамети вашите преференции и го препознае вашиот компјутер или мобилен уред кога ќе ја посетите нашата веб страница и во иднина.

Како ние ги користиме овие информации

Информациите кои ги собираме од вас е главно се користи за да се подобри вашето искуство кога пристапуваат нашата веб-страница, така што можете да видите прилагодена содржина и реклами кои одговара на вашите интереси. Информациите се собираат од страна на 3 страни како Google Analytics. Топшоп-ЕУ да не се собира и чува таквите информации.

Како може да се вратиш?

Ако сакате да не гледаат рекламите од нас, Ве молиме да ги избришете колачињата на пребарувачот.

Ако сакате да се ограничи на вашиот интернет пребарувач да прима колачиња, можете да го направите со пристап до поставките на вашиот веб прелистувач. Тоа е важно за вас, иако се знае дека некои карактеристики на овој веб-сајт не може да работи ако го блокира овие колачиња.

Промените во оваа Политика на приватност

Имајте на ум дека оваа Политика на приватност може да се менува од време на време и ние ве охрабруваме да често се провери оваа страница за било какви промени и модификации. Вие продолжи користењето на оваа веб-страница по секоја промена во оваа Политика на приватност покажува своето прифаќање на промени.

Се чувствуваат слободни да не контактирате доколку имате било какви прашања или проблеми во врска со оваа Политика на приватност.